Podaci korisnika i njihova sigurnost

Na određenim mjestima unutar web stranice i u određeno vrijeme, Obrt Td sitotisak tampontisak će prikupljati osobne podatke korisnika. Ti podaci će se koristiti u svrhu kontakata i evidencije korisnika, te u svrhu statističke obrade posjećenosti web stranice. Obrt Td sitotisak tampontisak jamči da podatke koje prikupi na taj način neće prodavati.

Uređivanje i brisanje korisničkih podataka, te uklanjanje e-mail adresa iz mailing listi, moguće je na linku Pretraga i uređivanje korisničkih podataka ili putem linkova za uklanjanje / uređivanje podataka koji se nalaze u podnožju svih promotivnih e-mailova tvrtke Obrt Td sitotisak tampontisak. Za informacijama o njihovim podacima, korisnici se mogu obratiti putem e-mail adrese info@td-sitotisak.hr.

Slanjem upita, potpisom ugovora ili neposrednim kontaktom, korisnik dobrovoljno stavlja na raspolaganje svoje i podatke i time dozvoljava da se isti koriste u cilju zaštite osobnih interesa u svim poslovima koje ugovara s Obrt Td sitotisak tampontisak

Skupljanje i obrada osobnih podataka korisnika uključuje i prosljeđivanje istih trećim osobama i trgovačkim društvima u Republici Hrvatskoj i inozemstvu. Trećim osobama smatraju se sve fizičke osobe i trgovačka društva koje su neophodne za realizaciju ugovorenih poslova.

Pohrana podataka se vrši na neodređeno vrijeme.

Također, Obrt Td sitotisak tampontisak zadržava pravo na objavu naziva tvrtki kao svojih referenci na web stranici www.td-sitotisak.hr, osim u slučaju kada je eksplicitno specificirano drukčije ugovorom o suradnji.

Na web stranicama www.td-sitotisak.hr u svrhu uvida u statistiku posjećenosti koristi se Google Analytics, koji omogućava uvid u posjećenost s izvora kao što su društvene mreže, e-mailovi, oglašivačke platforme, web tražilice i  drugi online servisi i alati.

Jamstvo korištenja web stranice

Obrt Td sitotisak tampontisak ne izjavljuje niti jamči, izričito niti prešutno, da je sadržaj web stranice i/ili povezanih stranica potpun ili ažuriran; da će web stranica i/ili povezane stranice uvijek biti dostupne i raspoložive, te da neće sadržavati pogreške, viruse, crve i druge računalne programe koji bi mogli prouzročiti štetu korisnicima, registriranim korisnicima ili trećim osobama. Svaki korisnik i registrirani korisnik izričito prihvaća korištenje ove web stranice na svoju vlastitu odgovornost. Vi, a ne Obrt Td sitotisak tampontisak, snosite sve eventualne troškove vezane uz održavanje ili popravak računalne opreme. Bilo kakvo jamstvo dano na ovim stranicama odnosi se isključivo na proizvode ili usluge koje pruža Obrt Td sitotisak tampontisak. Obrt Td sitotisak tampontisak naglašava da sve materijale i sadržaje na web stranici treba uzeti “takvima kakvi jesu”, te se Obrt Td sitotisak tampontisak ne smatra odgovornim za eventualne posljedice koje mogu proizići iz drugačijeg tumačenja materijala i sadržaja na web stranici.

https://td-sitotisak.hr/wp-content/uploads/2018/07/td-tisak_logo_bijeli-1.png

Pratite nas na:

https://td-sitotisak.hr/wp-content/uploads/2018/07/td-tisak_logo_bijeli-1.png

Pratite nas na:

Koristimo kolačiće kako bismo vam pružili najbolje online iskustvo. Suglasni ste prihvatiti upotrebu kolačića u skladu s našim pravilima o kolačićima.