Grafički dizajn i priprema

Grafički dizajn je vrsta primjenjene umjetnosti koja uključuje kombiniranje tipografije, ilustracije i tiska, kako bi se vizualnom komunikacijom prenijela neka ideja ili poruka. Osmišljavanje vizualnog identiteta tvrtke i njezinih proizvoda danas je vrlo važno, budući da stvara prvi dojam što ga tvrtka ostavlja na potencijalne klijente, investitore i partnere. Bilo da ste upravo otvorili poduzeće ili obrt, pa vam je potreban vizualni identitet ili želite redizajnirati svoje postojeće tiskane materijale, ovdje smo da vam u tome pomognemo. U suradnji s vašim zahtjevima i mogućnostima izraditi ćemo Vaš kompletan vizualni identitet. Kreiramo zaštitne znakove i logotipove te grafička rješenja za razne tiskane materijale kao što su vizitkarte, memorandumi, kuverte, blokovi, letci, naljepnice, etikete, i dr.

Grafička priprema podrazumjeva niz stručnih radnji pomoću kojih radne datoteke dovodimo do konačnog rješenja spremnog za tiskanje. Priprema je vrlo važan i odgovoran segment grafičkog posla. Da bi se kvalitetno obavila, potrebno je znanje i iskustvo o svim tehnikama tiska i dorade proizvoda kao i poznavanje karakteristika materijala od kojih se proizvod izrađuje. Pripremu za tisak radimo nakon grafičkog oblikovanja proizvoda, dizajniranih kod nas, kao i na osnovu vaših gotovih grafičkih rješenja koje ste nam predali u elektronskom obliku i nakon dogovora s vama o konačnom proizvodu.
https://td-sitotisak.hr/wp-content/uploads/2018/07/graficka_priprema_i_dizajn_opis_.jpg

NEMATE IDEJE?

Ne brinite, mi imamo!

https://td-sitotisak.hr/wp-content/uploads/2018/07/td-tisak_logo_bijeli-1.png

Pratite nas na:

https://td-sitotisak.hr/wp-content/uploads/2018/07/td-tisak_logo_bijeli-1.png

Pratite nas na:

Koristimo kolačiće kako bismo vam pružili najbolje online iskustvo. Suglasni ste prihvatiti upotrebu kolačića u skladu s našim pravilima o kolačićima.